تبلیغات
tooptarinha - طرز تهیه کرم انبه، دسر مخصوص تابستان

:درباره وبلاگ

:آرشیو

:پیوندها

:نویسندگان

:آخرین پستها

آماروبلاگ

پنجشنبه 4 مرداد 1397-02:22 ب.ظ




انبه اما طبعی گرم دارد.تابستان فصل انواع و اقسام میوه های خوشمزه است که البته همه شان از دیدگاه طب سنتی طبعی سرد دارند. بنابراین در کنار بقیه میوه های سرد انبه هم بخرید و در دسرهای تان از آن استفاده کنید. طعم خاص انبه همراه با شیر و خامه بی نظیر است. آن را در این دسر امتحان کنید.
مواد لازم:

  • 2 عدد انبه
  • 3 ق س پودر ژلاتین
  • 3 پیمانه شیر
  • 2 /1 پیمانه آب سرد
  • 2 /1 پیمانه شکر
  • 2/1 ق س وانیل
  • 1 پیمانه خامه صبحانه
طرز تهیه کرم انبه

طرز تهیه:
1. ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید. ظرف را روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود و رنگ آن شفاف گردد.
2. انبه ها را پوست بکنید و از هسته جدا کنید و در کاسه‌ای بریزید. تکه‌های درشت آن را کمی خرد کرده، همراه شیر و شکر در مخلوط‌کن بریزید تا مواد با هم مخلوط و شکر حل شود.
3. خامه و وانیل را به مواد داخل مخلوط‌کن اضافه کنید وخوب هم بزنید. حالا ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید وبازکمی هم بزنید . مایه دسر آماده است.
4. مایه آماده را داخل قالب بریزید. روی آن را سلفون بکشید و4- 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود و به اصطلاح ببندد. دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده با چیپس شکلات و یا ترافل تزیین کنید.

منبع: مجله سیب سبز



لینک منبع

مطلب طرز تهیه کرم انبه، دسر مخصوص تابستان در سایت مفیدستان.




نظرات() 

تاریخ آخرین ویرایش:- -


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر